Lämnat bloggen ett tag.

oj va mycket som har hänt den senaste tiden :)
jag har haft namnsdag, jag har fått svar att jag kom in på sjuksköterskeprogrammet på öu :) jag har varit grymt mycket med min älskling :) <3 jag har bytt kampanj på jobbet till det mest väl betalda :)
jadu jag har många bollar i luften :) mycket bra händer just nu men också sånt som är jobbigt.
har snart handlat klart alla julklappar men hannis är som vanligt svårast :S:P hmm får se om jag kommer på nå bra :P imorgon ska jag åka med mamma till marieberg :)
jul snart :D och snön ligger kvar på min balkong iaf :D:P

julen närmar sig

helgen var soft :) mysigt hemma hos marcus med julmiddag och så :)<3 sedan åkte jag ju hem och åt  god middag hemma också :) hyrde film och så :) igår vare julmarknad i stort sett hela staden. Var både på slottet och i wadköping. Kollade också på julklapp till hannis men fasiken va svårt det är att hitta något till henne :P jennifers julklapp är redan klar och janets var klar men vet inte hur det ska bli med den :S aja får fundera under veckan. Idag äre den 1dec och jag börjar väl smått bli orolig över universtitetet :S aja löser sig väl. Ska jobba idag och är inte alls taggad. Inte min grej det här jag vill ju jobba med något spännande och betydelsefullt.
Marcus kommer snart hit :)<3 det är det enda som håller humöret uppe :)
Nån som vill gå på stan nån dag ? :) puss

RSS 2.0